Spread LOVE, not mud

Ce a însemnat pentru mine Electric Castle

A treia zi după Electric Castle şi eu sunt cu gândul tot acolo, încă nu m-am deconectat.

Sunt momente în viaţă care vrei să ţină la nesfârşit însă tocmai asta este frumuseţea lor : sunt intense dar (întotdeauna) de scurtă durată. Cele patru zile de festival au fost motiv de bucurie şi distracţie dar şi un prilej bun pentru a demonstra, din nou, că suntem cârcotaşi, că ne pricepem mult să comentăm „de pe tuşă” şi că trebuie să găsim musai un vinovat pentru tot ce se întâmplă. Ei, uite că de data asta vremea a fost de vina, da s-o bată vina rău de tot, nu alta.

Da, aşa e în viaţă, mai şi plouă. Trebuie să te adaptezi

Nu o sa încep să comentez pe seama altor comentarii deja făcute şi răspândite în spaţiul virtual. Ce n-am înteles eu e urmatorul lucru: faptul că ai stat tot weekend-ul şi doar ai comentat pe reţelele de socializare te-a facut un om mai fericit sau împlinit? Întreb şi eu aşa, pentru că nu ştiu cum funcţionează treaba asta cu „nu sunt acolo da’ am vazut eu poze cum v-aţi băgat toţi în noroi şi mocirlă, sunteţi ca niste porci”. Doar că noroiul se curăţă, inima rea nu prea, şti cum zic?

Cine comentează nu se distrează

Lasând la o parte răutăţile, toată lumea care a fost acolo s-a simţit atât de bine încât nu a mai ţinut cont de vremea rea. Ce altceva ar mai putea conta atunci când pe scenă urcă artişti care te ţin cu mâinile ridicate şi cu sufletul la gură de la prima şi până la ultima piesă? Parov Stelar, Fatboy Slim, Rudimental, Nouvelle Vague, The Cat Empire, The Prodigy şi alţi 150 de artişti au electrizat publicul şi castelul Banffy. Vă mulţumim! 
spread-love-not-mud 1 spread-love-not-mud 2 spread-love-not-mud 3

ELECTRIC CASTLE devine deja un fenomen. Anul acesta au participat aproape 100.000 de oameni frumoşi şi nebuni. WE ARE THE PEOPLE! Cei care au rezistat joi până a doua zi de dimineaţă, cu atâţia litri de apă pe metru pătrat la Banffy, au fost eroi. Supereroi! Şi unde mai pui şi faptul că banii încasaţi se folosesc pentru refacerea castelului.

Aşteptăm în 2016 un spectacol şi mai electrizant, participanţi în număr şi mai mare, iar dacă ploaia vine şi ea avem bocancii şi pelerinele la noi. Ne vedem la anu’ la Cluj!! Până atunci…SPREAD LOVE, NOT MUD! 

Photo By: Ioana Vesa

Leave A Comment

Your email address will not be published.